Dags att jobba(jogga)

23 mars, 2017 Av Av helenasahlqvist

För ett år sedan tränade jag runt 2-4 gånger i veckan. Blev smått förskräckt när jag kollade kalendern i FunBeat igår. Årets pass går nästan att räkna på en hands fingrar. Fram till i slutet av oktober hade jag rutiner varje vecka att träna. Sen blev Lina sjuk och prioriteten fick bli helt annan. Barnen går först, så är det bara. Sen har det varit tufft att komma igång. Motivationen har inte varit helt på topp. Det blir en ond cirkel man hamnar i. Jag har nämnt det förr. Man tränar och mår bra och vill träna mer. Man tränar mindre, mår sämre och orkar inte träna.
Sen lite förkylning och skada på det, så hamnade vi i slutet på mars.

I morse bestämde jag mig för att nu är det nog. I eftermiddag ska jag ut och springa. Vet inte hur långt, vet inte riktigt vart, men ut ska jag. Nu är det dags att börja jobba upp formen inför sommaren och de tävlingar jag ska vara med på. Ska bli kul att se vart jag står gällande ork just nu.

img_1396