Bra för kroppen

22 mars, 2017 Av Av helenasahlqvist

Dagarna bara flyger fram. Kom hem relativt tidigt i söndags så vi hann fixa massor. Ta av takbox och lägga undan den. Köra tvättmaskiner, diskmaskin och städa lite. Sen åkte ”sommardäcken” på cyklarna. 

Gick ock sov utan smärtstillande i söndags och sedan dess har min högerhöft/lår varit rätt ok. Märkligt att smärtan bara kan försvinna i ett kick. Superskönt givetvis. Hoppas det håller i sig. Kanske var skidåkningen som gjorde susen, eller den supermjuka sängen i stugan. Har inte så stor betydelse nu när den är borta. Smärtan alltså.

Äntligen en morgon utan massor av snö som fallit under natten. Det blåser lite vilket är kanon för att torka upp sugande grusvägar. Nu är det fokus mot nästa äventyr. Om drygt en månad är det Dalsland XC som gäller. Jag känner mig så oförberedd. Får ändra på det till helgen. 

Ha en fin onsdag!