Branäs dag 2

20 mars, 2017 Av Av helenasahlqvist

Av någon märklig anledning försvinner text när jag publicerar inlägg. Därav ett tomt inlägg från vår första dag i Branäs, då jag upptäckte det nu. Får försöka minnas vad jag skrev då och justera det sen.

Även dag två bjöd på fin skidåkning. Det var i princip vindstilla och solen bröt igenom och sken glatt på eftermiddagen.

Som synd var hade en pistmaskin gått sönder, så delar av systemet var inte pistat sedan dagen innan. De finaste backarna var dock jättebra. I Branäs finns backar för alla, utom kanske den mest extrema. En svart backe har de, men den vågade jag mig inte på. Hade jag varit hel hade det varit en annan sak, men inte med muskelinflammation.

Om vi åker dit igen kommer vi bo på toppen. Visst, om det blåser så blir det inte lä där uppe, men läget är ju kanon. Ski in ski out är det som gäller för oss. Har blivit bortskämda med det både i Säfsen och i Idrefjäll.

På lördagen fylldes uteserveringarna. Solen var extremt härlig.