Söndagscykling i stan

15 mars, 2017 Av Av helenasahlqvist

Det hör inte till vanligheten att jag väljer att cykla i stan. Har nog inte gjort det hittills förutom om jag varit i behov av att passera. I söndags var det i alla fall ett val jag gjorde. Ett enkelt val då jag ville ha lätt cykling utan snö och is.

Tänkte innan att det kunde vara fint att cykla utmed sjön. Karlskoga har egentligen ett helt fantastiskt vackert läge. Villorna som säljs utmed strandgatorna är inte billiga om man säger så. Det fina är att tomterna inte går ända fram till vattnet. Det är i stället allmänna ytor på de flesta ställen utmed hela sjön. Får bli ett längre inlägg om det en annan dag för det finns rätt mycket att sysselsätta sig med ändå.

Jag cyklade till ställplatsen och tillbaka. Inga husbilar på besök idag, men jag vet att det var populärt i somras.

Benet/höften höll rätt ok. Däremot har konditionen blivit fruktansvärt dålig efter den här vintern. Fick i alla fall 90 min cykling i ben och lungor vilket känns helt ok.

Nu laddar vi om för utförsåkning i ett par dagar. Ska bli kul att se hur Branäs passar oss.