Nya klossar

14 februari, 2017 Av Av helenasahlqvist

Både helgen och det senaste dygnet har spenderats i sängen, eller på soffan. Lika bra att vila ut förkylningen. Ta det så lugnt som möjligt. Jag vill inget hellre än att testa cykeln och dubbarna ordentligt. Hade fundering på att cykla till jobbet den här veckan till och med. Det får vänta någon dag till dock. 

I söndags passade jag på att byta klossar på cykelskorna. Har köpt en variant som löser ut lite enklare och i fler vinklar. Passar nog mig bättre då jag är lite harig när terrängen blir för tuff. Jag vill lära mig cykla i lite mer stök och bök. Det får bli ett av årets mål. 

Det som skiljer klossarna åt är bara en fas. Den till höger är den typen som löser ut bättre.

Idag ska jag fortsätta på temat vila. Kan även bli en lättare lunchpromenad för att dels se hur kroppen mår och så för att få lite sol. Ligger på solunderskott just nu och längtar så efter den underbara vårsolen. Mallan lade ut en ”kaffepåtrappenivårsolen”-bild på Insta igår. Så himla härligt. Vi har inget sånt bra kaffe-ställe här hemma. I Säfsen hade vi det, en stund på dagen. Där njöt vi för fullt. Saknar den känslan och hoppas vi får uppleva den nästa år igen. 

Ha en fin Allahjärtansdag!