Is och löpning

29 januari, 2017 Av Av helenasahlqvist

Jag var så himla sugen på att cykla igår. Just nu är vi i ett läge där det inte finns tillräckligt med snö för att åka skidor. Det är nästan bart på stigarna i skogen och på många vägar, men där imellan är det massor av tjock is. Sån där is som tar evigheter att smälta. Vi tog bilen och rekade lite cykelvägar igår. Bitvis var det bart och fint, men sen kom områden med blankis som ser ut att vara svår att komma runt. Utan dubbdäck till cykeln tänker inte jag ge mig ut där. 

Det fick bli löpning i skogen istället. Tänkte på vad Anna Haag skrivit om i sin blogg för några inlägg sedan, att ta det lugnt. Det ska nästan se larvigt lugnt ut. Det hjälpte dock inte mycket. Har inte laddat in aktiviteten i datorn än, men gissar att pulsen rusade i höjden direkt. Det var i alla fall så det kändes. Sen all is. Dessutom skymning en timma för tidigt för att det var så mulet. Löpningen blev promenad istället med inslag av löpning. Surt, men ibland fungerar det bara inte. Får ta nya tag en annan dag. 

Idag ska jag försöka lägga om min ”vanliga” hemsida. Eller rättare ta bort och dirigera om bloggen till min domän. Hade så för några år sedan och har inte tid att uppdatera hemsidan med aktulla saker. Det räcker med en blogg just nu. 

Ha en fin söndag!