Vinterdag

21 januari, 2017 Av Av helenasahlqvist

Idag har vädret verkligen varit bra. Solen har varit framme nästan hela dagen. Bara lite dimma som kommit och gått emellanåt. Jag tog mig ut några minuter mitt på dagen för att få lite solljus. Annars har jag försökt vila. Har troligtvis varit låg på energi den här veckan som gjort att jag varit lite yr och trött. Var in en sväng på akuten för att jag var riktigt yr i tisdags, men de hittade inga fel. Eventuellt kristallerna i öronen som hamnat i fel läge. Jag konstaterade senare att mitt energiintag nog är för lågt. Det eller en förkylning som inte bryter ut.

Vad gäller mjölken så har det inte gett annat resultat än att magproblemen eskalerat. Inte direkt den vändning jag önskat. Jag hade mer trott på att det skulle vara oförändrat, men att det ändå var värt att testa. Varför inte, typ? Började istället ta Mjölksyrabakterier från i onsdags och resultatet på det har varierat än så länge. Ska börja smyga in mjölk från måndag om läget är stabilt som det är nu.

Micke tog en tur på cykel vid lunch. Gud så kul det varit att komma ut och träna lite. Är dock för matt för det. Jag får äta och vila istället och titta på Världscuptävlingarna i längdskidor från Ulricehamn. Sjukt spännande, så det gör inte så himla mycket.