Lediga dagar

29 december, 2016 Av Av helenasahlqvist

Det är skönt med några lediga dagar. Dagar som är lata och oplanerade. Ibland behöver man ha några lata dagar. Dagar som man egentligen bara kastar bort på ingenting. Oftast vill jag fylla mina dagar med händelser. Gillar inte att det inte händer något. Vill utnyttja tiden maximalt. Igår var en dag jag inte gjorde speciellt mycket. Sov ju dåligt på natten och det störde mig hela dagen. Då får det vara så. Det får bli en lat dag. 

Något jag ändå gjorde, som jag borde gjort för länge sedan, var att göra rent min cykelkedja. Gissel vad den var smutsig. Har aldrig gjort rent den ordentligt någon gång. Önskar jag hade en före och efterbild, men tyvärr. Den gick i alla fall från att vara svart till att vara metallfärgad. Alltid något. Inser bara att resterande delar av drivlinan behöver rengöring. Får bli bättring på det också till 2017.

En vecka sedan vintersolståndet också. Det är därmed ljust hela 6 minuter längre idag än för en vecka sedan. Det känns skönt, att vi är på väg mot sommaren. 

I brist på andra bilder bjuder jag på lite semesterbilder från sommaren…