Anmält!

22 december, 2016 Av Av helenasahlqvist

Nu är det bestämt. Det blir en repris av årets roligaste och jobbigaste löptur. Igår skickade jag in anmälan till Kilsbergen Trailrun 2017. Nu har jag i och med det ett mål vad gäller löpningen också. Blir ju så himla mycket roligare om man har ett mål att nå längre fram. Behöver bara ta mig tiden och sätta mig ner och göra en träningsplanering för 2017. 

Visst att man bara kan träna på och så går det som det går, men det kan vara kul att styra upp det hela lite ändå. Se resultat lite tidigare än i september. 

Det är dags att hitta lite nya vägar att träna och träna på också. Har kört mina gamla 3 km slingor. De behöver bytas ut. Har tröttnat rätt rejält på dem nu. Den jag sprang i söndags är egentligen bättre inför kommande lopp. Den tar jag flest höjdmeter på då den tar mig till toppen av Falbergshöjden. Dessutom är det bara stig, fin stig. 

Hoppas på ett kul 2017 vad gäller träningen i alla fall.