December går…

14 december, 2016 Av Av helenasahlqvist

Nu har jag verkligen legat på latsidan. Igår var jag så trött när jag kom från jobbet att jag inte fick mycket gjort. Konstaterade efter en stund att tröttheten mycket väl kan bero på bristande fysisk aktivitet den senaste tiden. Jag blir pigg av att träna och nu har jag hamnat i en ond spiral. Jag tränar inte, blir trött och då orkar jag inte träna.

Helgen som var innebar i alla fall en utomhusaktivitet. I lördags var vi i Örebro och shoppade inför julen, men i söndags åkte vi ut i skogen med Lindbergs och grillade korv. Är alltid så mysigt att komma ut en sväng. Resterande del av dagen ägnade jag åt att demontera garderober i ”data”-rummet. Det som jag från nu lite skämtsamt kallar ”Gymmet”. Är lite pyssel kvar där än, men nu kan man i alla fall röra sig fritt där inne.

Full fart nu i veckan. Ska julhandla idag, så slipper jag nästa vecka.