Äntligen klart

21 november, 2016 Av Av helenasahlqvist

Äntligen är grusplanen, eller vad man kan kalla den, mellan huset och garaget klart. Jag lade dit de sista kantstenarna igår och justerade in dem i rätt vinkel och höjd mot huset. Det blev himla bra måste jag säga. Så skönt att äntligen få det gjort. Vi har pratat om det i så himla många år. Nästa steg är att ta resten, från husknuten ut till häcken och även lägga grus där. Det får vi nog be någon med traktor och skopa att fixa som dessutom kan dumpa massorna någonstans. Emil lekte med kompis hela dagen igår så han var nog nöjd när kvällen kom. Jag han även kratta lite löv som inte blivit av under hösten. Resterna åt vi på kvällen och i matlåda idag har av potatisgratäng, rådjursstek och rödvinssås. Ingen dålig matlåda det. 

Kvällen avslutades med promenad för Micke, Emil och mig. Vi tog lampor med oss och gick runt byn. Skönt att röra lite på sig. 

Ha en bra måndag!