Fredagsträning

19 november, 2016 Av Av helenasahlqvist

Lite bilder från gårdagens cykling. Blev en längre tur än jag tänkt mig. Hamnade på runt 3,5 mil. Riktigt skön träning på mestadels asfalt. Hade ingen vidare lust att cykla grusväg igår. Ibland vill man bara att träningen ska vara lätt, fokusera på annat än sugande grusvägar. Trots att jag inte tränat mycket senaste tiden så hade jag bra ork i benen och bra kondition. Det hade jag inte räknat med direkt. Borde kanske haft energidryck med, men det får bli nästa gång. Hade som sagt inte tänkt mig vara borta i nästan två timmar.

Försökte hinna få lite annat gjort igår. Städa bland annat. Ska ha middagsgäster ikväll och då vill man ju ha lite rent och snyggt i huset. Finns fortfarande att göra, men det värsta är gjort. Fick dessutom bra hjälp av Lina som var i städartagen och dammade lite överallt på kvällen. Jag begriper inte vart allt damm kommer ifrån. Tycker jag dammar hela tiden och hela tiden är det massor av damm. 

Idag ska vi åka till Kristinehamn och handla lite. Dels mat inför kvällen och så ska vi se om det finns bra vinterfodrade stövlar till Emil. Efter det blir det kanske lite jobb ute. Bäst att passa på om det är uppehåll. Får även ta tillvara på det knappa dagsljuset det är just nu. Det blir mörkt så tidigt på kvällarna nu.

Ha en bra lördag!