Vill ha ljus

17 november, 2016 Av Av helenasahlqvist

I flera dagar har det varit mörkt ute. I måndags när jag och Lina var i Örebro sken solen för fullt, men så snart vi passerat bergskedjan och kommit hem blev det mörkt. En stund på morgonen igår, när jag var inne på jobbet och vände, sken också solen, men sen kom dimman och mörkret. 

November kan nog vara den månaden jag minst av allt längtar till. En transport till december som fylls av ljus och mys i mängder. Jag passade på att gå ut och gräva lite på eftermiddagen igår. Trots att det var runt lunch så var det ändå nästan mörkt ute. Fick nog inte med mig någon D-vitamin in i kroppen. Frisk luft, visst, men jag älskar att känna solen mot ansiktet. 

Har dessutom inte tränat ordentligt på några veckor och det märks i kroppen. Jag är trött på dagarna och har dåligt med ork. Idag ska jag försöka ta mig ut på cykeln efter jobbet. Ska dit och vända idag med mellan halv ett och halv tre. Mjukstarten för Lina är ganska skön för mig med. Hinner med en del hemma. Kanske även kan bli en förmiddagspromenad idag. Såg på väderappen att det kan bli lite sol bakom mörka moln. Hoppas det stämmer!