Vinterlöpning

13 november, 2016 Av Av helenasahlqvist

Skönt att vara hemma igen efter ordning och slippa sjukhus några dagar. I fredags kväll var alla trötta och det blev tidig sänggång. 

Igår drog jag ut på löpning. Det var riktigt härligt att springa av sig lite. Solen strålade, snön var lätt och det var vindstilla. Sen var inte orken det den borde. Det märks att det blivit dåligt med fysisk aktivitet ett tag. Var ändå rätt nöjd när jag var klar efter tre kilometer. 

Annars blev det inte massor gjort igår. Lite städning bara och så tittade jag på slalompremiären från Levi. Emil åkte och lekte med en kompis efterlunch och blev kvar i natt.

Micke ska eventuellt ta en cykeltur idag. Jag är lite försiktig vad gäller cykling i snö, men jag kanske tar modet till mig och åker jag med. Annars får det bli löpning igen. Vill sätta lite fart på systemet igen. 

Ha en bra söndag!