Nu är det fredag, en bra dag…

11 november, 2016 Av Av helenasahlqvist

Den låten tänker jag ofta på på fredagarna. En bra låt som ger lite extra energi. Jag ska snart iväg och jobba och Emil till skolan. Micke gjorde sista dagen på gamla jobbet igår och Lina får komma hem på helgpermision idag. Kan ju inte bli mycket bättre!

Ska ringa och boka av Gran Canariaresan sen. Har fått läkarutlåtande om att Lina inte kan åka. Hoppas att det inte krånglar till sig. Det birde det nog inte göra. Oavsett så kan vi inte åka i början av december eftersom Lina ska på täta kontroller resten av året. Sen blir det kontroller i ett år framöver för att se så allt är ok. Knepig sjukdom, men en på Mickes jobb kände en som haft samma. Första gången någon känt igen det. 

Ska även ringa försäkringsbolaget och se vad de behöver för uppgifter eller intyg den dagen hon blir utskriven helt. Mycket att tänka på, men har man barnförsäkring så ska man ju se till att dra nytta av den. Ersättning täcker nog det mesta av extrakostnader det blivit med resor och förlorad inkomst vid VAB.

Träna skulle jag vilja också. Har inte känt sug efter det på ett par veckor, men nu skulle jag vilja få fart på kroppen. Det får kanske vänta till imorgon. En plan för helgen i alla fall. Äta gott och massor och ut och träna. Sen vill kanske Lina åka och kolla på innebandymatch på söndag. Hennes lag möter ett lag från Molkom på hemmaplan. Får se när hon är igång och tränar igen. Kan säkert dröja till efter årsskiftet. 

Nåja, nu tar vi en dag i taget. Först frukost till Emil. Vi passade på att ta sovmorgon idag. Älskar flex måste jag ändå säga. 

Ha en fin fredag!