Matlådor och frukostflingor

8 november, 2016 Av Av helenasahlqvist

Nu, när det blir en del pendling till Örebro, är det skönt att slippa laga mat. I söndags kväll när jag och Emil kom hem lagade jag matlådor för hela veckan. Storkok är ju faktiskt smidigt och så blir det inga rester. Passade även på att göra  crunchy åt Emil. Är så himla smidigt och han älskar den med jordnötssmör. Superbilligt blir det dessutom mot att köpa färdig i affären.

Igår snöade det ymnigt när jag åkte till Örebro. Ska bli kul att se när jag åker hem idag om det är mycket snö i naturen.

Lina passade på att gå i skola en stund igår. Idag ska läraren komma och prata lite med henne. Är sjukt imponerad över vad de fixar för barn på sjukhus.

Det går i alla fall framåt, så jag hoppas att vi i alla fall kan få åka hem snart.

Ha en fin tisdag!