Höst

28 oktober, 2016 Av Av helenasahlqvist


Ibland visar sig hösten verkligen från sin absolut bästa sida. Satt på jobbet i onsdags och solen lyste plötsligt upp trädet utanför. Jag var snabb och fick en fin bild genom fönstret. Några timmar senare kom en parkförvaltare och krattade upp löven. Älskar färgerna på hösten. Det är som att världen exploderar för att sedan dö. Sista sucken med färg liksom. Nu får vi vänta tills våren färgar omgivningen igen. 

Har inte fått mycket annat gjort. Lina är fortfarande sjuk. Ont i kroppen och ingen matlust trots låg temperatur. Har kollat upp det, men är inte mycket att göra än att vänta. Troligtvis en infektion, men inget allvarligt. Igår och idag är det jag som VABar. 

Frysen är konstaterad paj, så vi ska försöka åka till Karlstad i helgen för att köpa ny kyl och frys. Kylen har varit dålig länge, så vi byter båda. Får se vad vi annars ska hitta på. Det beror nog helt på hur Lina mår. Ska ju bli bra väder hela helgen, men det låter som att det blåser ganska mycket ute.