Västersjön runt

21 oktober, 2016 Av Av helenasahlqvist

”Nu är det fredag, en bra dag, det är slutet på vardan…”

Blir alltid lika glad av den låten. Idag är det dessutom en extra bra dag, för jag ska cykla när jag kommer hem. Det regnar ute, men det struntar jag i. Det hinner nog sluta tills eftermiddagen, är ju många timmar dit. Annars får jag cykla i regn. Det hindrar inte mig.

Idag blir det ett snabbt pass. Ska försöka slå så många rekord jag bara kan. Tänker köra runt Västersjön. Har inte åkt där sedan början av juli. En sträcka på ca 2 mil. vastersjon

Segmentet King of Stonehill leder jag fortfarande bland tjejerna, men nu ska jag försöka klättra lite i totalen. Älskar Strava och att ha lite motstånd att tävla mot. Ibland är det bara mig själv, ibland är det Segment som det nedan.

king-of-stonehillstallning

I Strava kan jag även hitta andra prestationer. Skulle vara kul att se en samlad lista på alla segment, men det kanske är klurigt för dem att påta ihop.

achievements

Så, i eftermiddag ska jag ge järnet. Ska bli så skoj!