Höstdagjämning

23 september, 2016 Av Av helenasahlqvist

Igår kom den. Dagen då dag och natt är lika lång. Nu går det verkligen mot mörkare tider och det snabbt. Just nu susar dagarna förbi. Så känns det i alla fall. Nyss blev det september och nu är det bara en vecka kvar innan det blir oktober.

Äntligen kände jag mig tillräckligt pigg igår för att löpa. Lina hade sprungit mycket på idrotten, så hon fick stå över. Jag sprang min vanliga tre km slinga. Kändes hur bra som helst. Måste börja öka på den lite. Det är bara det att grusvägen slutar efter 1,5 km. Får hitta en annan slinga helt enkelt. Snart är det dessutom mörkt på kvällen när jag kommer hem.

Hade tänkt bjuda på en skärmbild, men tekniken vill inte riktigt vara med mig. Typiskt för det är ju mycket trevligare med bilder i bloggar än bara text, text, text. 

Ha en bra Fredag!!!