Full fart

20 september, 2016 Av Av helenasahlqvist

Igår var det full fart från morgon till kväll. Flexade ut tjugo i fyra för att hämta Emil på fritids. Han hade klipptid klockan fyra. Fick med en superfin pojk hem från frisören. Hem och fixade mat sen iväg till innebandyträning. Släppte av Lina där och drog till Mickes jobb för att hälsa på en stund. Vi hann även hämta ut ett paket innan vi åter kom till Bergslagshallen. Då var det dags för tjejerna att träna match mot varandra. Gick ju sådär kan jag ju säga. Är ju inte med från start på träningarna, så jag vet ju inte vad de gör riktigt, men jag tror inte de får någon genomgång på hur de ska göra på plan. Det säger Lina med. Hon vet inte vad en forward gör och då är det inte lätt att spela. Hon höll sig i alla fall på sin kant och det var ju bra. Det skulle behöva styras upp lite deras spel bara. Är man med i ett lag så ska man inte köra solo direkt. Nåja, hoppas tränarna kommer in i sin roll snart och ser det. 

Sen var det bara hem och äta en kvällsmackan och skutta i säng. 

Idag fullföljde jag min anmälan till Cykelvasan. Anmälde mig så tidigt i söndags att jag bara fick en anmälningskod som jag har dryga veckan på mig att registrera. Kollade startlistan och just nu är vi femtio stycken från Karlskoga anmälda. Kul!