Anmäld

19 september, 2016 Av Av helenasahlqvist

Igår öppnade anmälan till Cykelvasan 2017. Jag satt självklart redo kl 9 för att inte missa en startplats. Förra året anmälde jag mig i oktober och då fanns det gott om platser kvar. Dock vet man aldrig när gränsen kommer och platserna tar slut samma dag. Vasaloppets startplatser är oftast slut på ett par minuter och Cykelvasan har blivit rätt så populärt också. 

Jag har i alla fall fått min startplats, så nu är det bara att sätta fart med träningen. Ska bara bli av med förkylningen först.

Orkade i alla fall gå ca fyra km igår. Drog med mamma och pappa på Lunedsleden upp till toppen av Lunedsbacken. Samma sträcka som jag och Lina gick i juni. Så förkylningen är nog påväg att ge sig. Skönt!

Tecken på att det en gång i tiden varit skidspår här.

Fina stigar i lagom lutning.