Stigfinnartur

12 september, 2016 Av Av helenasahlqvist

Igår , efter att lekstugan var klar, drog jag och Micke ut på cykling. Han ville köra lite lugnt och jag ville följa en stig. Det blev inte jättelugnt, men stigen följde vi i alla fall. Visade sig i vanlig ordning att den inte ledde någonvart. Vi fick gå en bit genom björksnår. Kikade lite längs vägen vi kom fram till och vi missade en hyfsad stig med tjugotalet meter. Ja, det är så det kan vara. 

Tillbaka blev det Lunedsled och Micke gillade åkningen. Jag är däremot för feg för att köra på med SPD på fötterna. Måste träna mer teknik med andra ord. Har jag vanliga pedaler och träningsskor går det bra, men bara vetskapen om att jag sitter fast med fötterna gör det värre. 

När cyklingen var avklarad drog vi iväg på bio. ”Hitta Doris” blev det. Bokade biljetter och var där i god tid. Filmen skulle börja kvart över fyra, men de drog inte igång den förrän bortåt tjugo i fem. Det ramlade in folk hela tiden, så jag vet inte om de försökte fylla så många platser som möjligt. De minsta barnen, som också suttit och väntat länge började få dåligt tålamod tror jag. Hade jag nog också haft om jag var typ tre år. Suck! Filmen var i alla fall sevärd och rolig.

Kvällen avslutades med pizza. Köpte med från Maxi när vi åkte hem. Hade bara ett bakplåtspapper kvar, så då fick jag klura ut en lösning. Bulgarer funkade kanon.


Det blev en fullproppad helg, trots att den var helt oplanerad från början.