September är här

2 september, 2016 Av Av helenasahlqvist

Vad snabbt sommaren försvann. Redan september igår och jag räknar det som höst. Packade husvagnen igår. Är ju inte så mycket som ska med när vi bara ska vara borta en helg. Sen blev det träning för mig. Ingen direkt plan annat än att springa och springa lite längre. 

Började bakom huset och tog stigen till Kyrkvägen. Den följde jag förbi Paddtjärn och vek av vänster mot Åsbergsviken. Sprang tills jag kom till en lång och brant nedförsbacke, så sprang jag hem igen. Det blev drygt sju kilometer och tempot blev bra. Att jag orkade springa hela vägen tycker jag är väldigt bra. Skulle varit för ett år sedan, då hade jag varit död efter. Ska bli kul, men pirrigt att springa på söndag. Då är det dubbla sträckan mot igår och inte mycket grusväg heller. Sen kan jag börja träna cykel igen, det ser jag fram mot. Har saknat att cykla de senaste veckorna, men variationen i träning har nog varit bra. 

Ha en fin fredag! ”Nu är det fredag, en bra dag, är slutet på vardan…”