Torsdag

1 september, 2016 Av Av helenasahlqvist

Den här veckan har jag mest pysslat efter jobbet. Försöker röja undan sånt som blivit liggande i högar och vrår. Är så dålig på att organisera smart här hemma. Kan kanske bero på att vi har för mycket saker. Beror mest troligt på det. Har blivit bättre på att inte köpa så mycket prylar. Just nu lägger vi pengarna på sportartiklar och då hamnar de i garaget. 

Försöker städa ett rum om dagen. Igår blev det snabbstädning av badrummet innan jag skulle på föräldramöte. Ett snabbt möte i Linas klass. Har ju inte hunnit hända så mycket då terminen drog igång för bara två veckor sedan. Hade även utvecklingssamtal med Lina igår vilket gick bra. 

Ikväll ska vi packa husvagn. Imorgon drar vi ju till Ånnaboda över helgen. Har aldrig campat där förut. Är ju inte så långt hemifrån, men kan ju vara kul då jag ändå ska tävla där på söndag. Är inte på något sätt förberedd för tävlingen, men får ta det för vad det är. En kul grej bara. Vad gör det om jag kommer sist imål, jag har ju ändå genomfört ett Trailrun på 14 km. 

På lördag är planen att cykla. Hoppas det inte blir alltför dåligt väder. Såg något om regn igår, men hoppas det är fel. Får mysa inne annars, det funkar det också.