Mycket på G

26 augusti, 2016 Av Av helenasahlqvist

Nu är det fredag igen och snart helg! Jag älskar helg. Då får man tid att göra sånt man inte hinner med annars. Den här helgen är det full fart kan man säga. Ikväll ska jag på personalfest. En stor personalfest, med mellan 150 – 250 personer. Vet faktiskt inte hur många som kommer, men många är det. 

Imorgon är det 40-års fest också. Mickes bror som bjuder in till partaj tillsammans med två kompisar. Ska bli intressant att se vad det är för människor som kommer för jag känner nog knappt någon. 

Innan det ska jag hinna med ett löppass också. Ska försöka klämma antingen sex km i lagom fart eller också blir det intervaller. Det är ju intervallerna som utvecklar, så jag kanske landar på det. Sen kan man ju variera dessa på vilket sätt som helst. Vid midsommar körde vi ju backintervaller på stranden i Råda. Inte långa, men att springa i sand är jobbigt. När det dessutom lutar som stranden gör där är det värre. Får nog bli intervaller på väg imorgon. 

Så får jag ta ett långpass på söndag. Kanske ska klämma lite Lunedsled. Eftersom loppet nästa helg går på Bergslagsleden så kan det ju vara bra att träna lite led. Från vår tomt går en anslutande stig ända upp på Falbergshöjden, så det är perfekt. 

Ha en fin fredag!