3 x Vasan 2020

24 augusti, 2016 Av Av helenasahlqvist

Ibland får man sådana där tokiga idéer. När man ligger vaken några minuter för länge en kväll och precis innan sömnen kommer slår den plötsligt ner. En tokig idé som skulle vara så rolig att genomföra. Min idé kom i förrgår kväll. En idé om att genomföra alla Vasans grenar under ett och samma år. Nu tänker jag inte köra långa sträckan av alla grenarna, nej då. Garanterat långa sträckan Cykelvasa, garanterat korta sträckan Ultravasan, sen får vi se vad valet av skidvasan blir. 

Varför år 2020? Jo, för då har jag blivit 40 år. Ålder har ju ingen betydelse, men det är bra att ha lite framförhållning. Det tokiga är bara att Cykelvasan och Ultravasan bara är några dagar isär. Det kräver eventuellt lite fler semesterdagar, vilket jag får när jag blir just 40 år. Sen måste ju familjelivet fungera också, så vi får se om det gormat romi hamn min plötsligt påkomna idé. Visst vore det väl kul?

Nu ser jag fram emot träningen, inte så mycket nästa veckas tävling, men det beror mest på att jag är otränad vad gäller löpning. Ska bli kul ändå att genomföra ett terränglopp igen. Mer än tjugo år sedan sist.