Det närmar sig…

23 augusti, 2016 Av Av helenasahlqvist

Snart är det bara etthundra dagar kvar. 

Ska bli himla skönt att få lite värme i år också i december. Och framförallt ljus. Det är bara att hoppas på att det inte är oväder där nere den veckan vi ska dit. Förra året vet jag att det var lite smådåligt väder i december. Vi hade rätt blåsigt och delvis mulet en del dagar. 

I år ska vi bo på ett annat ställe. Där blåser det troligtvis inte lika mycket som i Bahia Feliz. Så kommer vi bo närmre sandstrand också. Kul med lite nya omgivningar. Som vi längtar. 

Först ska vi bara ha höst. Hoppas att hösten blir fin i år. Kommer faktiskt inte ihåg hur den var förra året. Det behöver komma massor med regn, men dagarna kan ju bli fina. Det är otrolig torrt ute just nu. Det är nästan tomt på vatten i många vattendrag häromkring. Det utan att det varit högsommarvärmen någon längre period i sommar. Vi missade värmen totalt när vi var borta. Jag har överhuvudtaget inte badat i Sverige i år. Vet inte när det hände senast. Jag brukar alltid bada någon gång i alla fall. 

Nåja. Dags att ladda för jobb, sen blir det shopping med Emil efter fritids. Ikväll ska jag försöka trycka in ett träningspass också. En byrunda hinner man alltid med…