Mot Sälen!

11 augusti, 2016 Av Av helenasahlqvist

Idag drar vi mot Sälen. Alla förberedelser är gjorda och vi ska bara packa några sista saker i husvagnen. Först ska jag jobba några timmar bara, men sen åker vi. Bara två dagar kvar till loppet och visst börjar det kännas lite nervöst. Det kommer ju vara sjukt många cyklister ute i spåret på lördag och det är det jag tror blir den största utmaningen. Jag har ingen ambition att cykla så snabbt jag bara kan, utan mitt mål är att komma till Mora och njuta av dagen. Den näst största utmaningen är klädsel. Jag hade hoppats på temperaturer straxt under 20 grader. Så det inte ska bli för varmt att cykla, det är ju ändå sommar. Det visar sig att det istället kommer bli för kallt för att cykla i kortärmat. Vem hade trott det i augusti! Så nu måste jag tänka klokt vad gäller klädsel. Det är ju några timmar jag ska cykla, och jag måste ju bära med mig allt jag behöver i klädväg. Och allt jag behöver klä av mig i klädväg. Ryggsäck kanske är svaret? Ja, ja, vi får se. Har ju några timmar kvar att fundera på det och kolla väderappar. 

Ha en bra torsdag!