Bergsklättring

19 juni, 2016 Av Av helenasahlqvist

Igår drog grabbarna iväg på lite motoraktiviteter. Jag passade på att dra med Lina till stan för att kolla lite på utförsäljningen på Sportringen. Det var inget särskilt jag skulle ha, men dyker man på ett bra pris vet man ju aldrig vad som kommer med hem. Testade en cykeltröja, cykeljacka och ett par löparskor. Löparskor skulle jag verkligen behöva, men jag vill veta mitt löpsteg först. Får åka någon dag när det inte är så mycket folk, så jag kan tala med personalen i lugn och ro. 
Det blev inga saker med hem därifrån utan vi handlade med korv och lite fika istället. Åkte hem och käkade lunch, packade ryggsäcken med fika och drog på vandring. Eller snarare bergsbestigning. Tog bilen till Brattavägen och parkerade en bit från där Lunedsleden korsar. Sen gav vi oss av mot Knappedshöjden och toppen av Luedsbacken. Den här delen av leden var jättefin. Hade inte varit några problem att cykla. 
Vid prick två kilometer var vi framme på toppen av Lunedsbacken och satte oss för att fika. Det är så himla fint där. Satt inte så länge för det kom massor av knott. Gick tillbaka och nu var det svagt nedför hela biten, så det gick riktigt snabbt. På turen hittade Lina årets första smultron på ett kalhygge. De var tydligen inte så goda, men hon njöt ändå.