Vill ut!

16 juni, 2016 Av Av helenasahlqvist

Nu börjar jag blir riktigt otålig. Nu vill jag ut och röra på mig. Problemet är bara om jag vågar. När jag anstränger mig så känner jag mig lite yr. Är säkert bara inbillning, men jag vill ju inte tuppa av någonstans. Kan bero på att jag ätit dåligt också. Åt jätte lite hela helgen. Var så himla trött och när jag väl började äta, så tyckte jag inte att jag fick i mig så mycket heller. Ställde mig på vågen i måndags och hade gått ner tre kilo på tre dagar. Jag vill inte gå ner ett gram. 
Fick bli lite extra mellanmål. Tänka på att äta ordentligt med kött. Har historik med järnbrist, när jag var yngre och verkligen inte åt. Svimmade till och med när jag gett blod en gång för att blodvärden var i underkant. 
Till igår hade jag i alla fall ökat minst ett kilo, så nu är jag snart ikapp. Nu vill jag bara ut och röra på mig en stund. Räknar dock med att kunna cykla i helgen och nästa vecka. Var ok för läkarna bara det inte gör ont och jag åker nio mil på en dag i början. Ska försöka låta bli 😉

Sista sjukskrivningsdagen är idag. Ska åka med Lina till frisören, handla lite grejer till i eftermiddag då småkusinerna kommer på besök. Hoppas att vädret blir bra.