Dags att cykla igen

21 maj, 2016 Av Av helenasahlqvist

Efter Skövde har det blivit lite si och så med träningen. Det har kommit annat mellan förkylning bland annat. Att träna med halsont är uteslutet, men däremot en rinnande näsa kan vara ok. Har dock inte haft ork ett par dagar. Igår kom orken tillbaka, vilken skillnad det var. 

Så idag ska jag upp i sadeln igen. Jag ska inte gå ut hårt, utan det får bli en ”fintur”. Ska till Mullhyttan över natten, så då kan jag lika gärna ta cykeln dit. Blir en lagom tur om jag håller tempot nere lite. Bör landa på mellan 2 och 3 timmar. Har sett ut lite vägar, men vet inte hur långt det blir. Bilväg är det ca 4,5 mil, men jag kan åka helt andra vägar med cykeln. Kommer följa Bergslagsleden en bit också. 
Återkommer med hur det går. Ha en fin lördag så länge!