4 km led

23 april, 2016 Av Av helenasahlqvist

Igår hade jag bestämt mig för att cykla första delen på Lunedsleden. Den såg fin ut till en början, men sen blev det svårare. Mycket småsten, eller småberg. Fick leda cykeln långa stunder. Har dock hört att somliga cyklar stora delen av leden. Det är dock de som hållits på med MTB lite längre än jag har. Bra motion blev det i alla fall eftersom jag gick snabbt och småsprang de delar jag inte cyklade. 
Det två har jag cyklat förut, ett inlägg för ett par år sedan. Så nu är det bara sista halvan av leden kvar. Jag har gått den ett par sträckor, men en bit är outforskad. Ska dra med mig Annika och cykla hela någon gång. 
Idag håller jag på med städning, sen blir det en snabb tur till Labbsand. Micke och Anders fixar lite där på förmiddagen. In på godishuset, Coop Forum och sen hem för lunch. I eftermiddag ska jag ut på cykeln igen. Full fart alltså!