Burr!

8 april, 2016 Av Av helenasahlqvist

Ett ord som kan sammanfatta hur det var igår. Var ute en sväng på lunchen och det var så kallt. Aj så jag frös. Hade nog inte väntat mig att det skulle vara så kallt just då. Massor av regn kom det också. 

Jag vill inte ha regn nu. Det ska torka upp så jag kan springa i skogen. 
Får så ont i smalbenen, eller snarare en muskel bredvid själva benet, när jag springer. Det kan bero på underlaget och skog är snällare underlag att springa på. Måste åka och skaffa nya löpskor också. De jag har är rätt gamla och sen kanske de inte är helt rätt för mina fötter/ben. 
Blev ingen löpning igår för jag har fått ont i halsen. Lina har varit sjuk, så det är väl inte så konstigt. Har klarat mig förvånansvärt bra från förkylning i vinter. 
Så just nu är det vila som gäller och lite styrketräning. Framför allt benstyrka, men även rygg och mage behöver stärkas upp en del. 
På återseende!