Lördag igen

2 april, 2016 Av Av helenasahlqvist

Fredagen flöt även den på i rask takt. Vi var ganska många på jobbet samtidigt, så då går dagen lite snabbare. Vissa dagar sitter man där nästintill själv hela dagen av olika anledningar. 
Cykling hade jag på schemat igår. Teknikträning tänkte jag. Att cykla långt på väg ganska snabbt är ju inte så himla svårt. Att ta sig nedför en brant backe med rullgrus som dessutom svänger är lite svårare.  Där har jag något att jobba lite på. Att bli säker på cykeln helt enkelt. 
Skulle ju kolla upp lite stigar i skogen. Det visade sig dock vara överkurs för min del. Jag fick mest gå. Det var för svårt för mig att cykla på smal stig med hinder lite här och var. Dessutom gled däcken på mossiga grenar och stenar. 
Det blev inte bättre av att det låg rishögar på stigen i princip överallt. Jag tog kort på en bråkdel av alla rishögar jag gick förbi. 
Det är som att ha en bäver i skogen. Kanske skrev jag det förut, men om man tar bort en av dessa rishögar så är den snart där igen. Jag rev bort många av dem. Så får se nästa gång jag springer förbi om de är tillbaka. 
Dagen idag är oplanerad. Lina sover hos en kompis så vi är inte komplett familj. Emil vill ringa några kompisar så jag får se vad jag hittar på. Plugga, trädgård eller städning. Något av det, eller kanske allt. Styrketräning ska jag nog hinna med, kanske löpning. Micke ska ut med kompisar ikväll, så då är det jag och barnen. 
Ha en fin lördag!