Cyklingen går bra

25 februari, 2016 Av Av helenasahlqvist

Nu har jag tänar varannan dag i en lång period. Var bara en dag för ett tag sedan jag hoppade över för att jag kände mig förkyld. Blev dock inget med det. 

Tempot har gått upp när jag trampar på motionscykeln. Ligger över 20 km/h utan att anstränga mig. Det är utgångshastigheten som är svår att ligga under. Tycker jämt det är så. Börjar på en nivå och så ökar. Sen är det svårt att tänka sig att det gått så pass mycket saktare. 
Tränade bara i trettio minuter igår. Är svårt att få till längre tid just nu. Har ju barn som behöver mat och passning. Trots att de är relativt stora så råkar de i luven på varandra. 
Torsdag idag och imorgon är sportlovet slut. Lina ska nog på innebandy idag, vilket blir kul för henne. Hoppas att hon vill fortsätta efter lovet också. Emil ska till badhuset med bästisen i eftermiddag. 
Ha en fin torsdag!
// Helena