Förkyld

12 februari, 2016 Av Av helenasahlqvist

Förkylning nummer ett för i år har anlänt. Lite snorig, lite halsont. Inget allvarligt. Med tanke på att man ska ha några förkylningar per år så är det inte mycket att göra åt det. Jag tror inte på att stoppa i sig massor av olika saker för att förebygga. Jag tar det som det kommer bara. Blir vila och vatten helt enkelt. Det är så många just nu som är jättesjuka. Influensa som slår till med hög feber i flera dagar. 

Visst är det väl alltid bra att äta mycket frukt och grönt, men frågan är vad det har för effekt på just förkylningar. Finns säkert forskning runt det, det gäller bara att hitta tillförlitlig forskning. För att hitta det krävs mer än bara en bra sökmotor på nätet. 
Mer om det ska jag skriva en annan gång. Nu är det dags för frukost, sen skola för barnen och jobb för mig.
Skönt att det är fredag!
/ Helena