Sovmorgon

5 februari, 2016 Av Av helenasahlqvist

Det är alltid lika skönt att ta en lugn morgon. Att inte behöva stressa iväg till skolbussen innan klockan sju. Eftersom jag kan börja mellan halv sju och halv nio har vi möjlighet till det jämt. Jag vill dock sluta i tid på eftermiddagen, så någon gång i veckan unnar jag oss sovmorgon. Att dessutom kunna sluta klockan tre på eftermiddagarna är inte heller helt fel. Att jobba Kommunalt har sina fördelar. I alla fall om man som jag arbetar administativt. 
Var så nära att boka en resa igår. Jag vet dock inte vart jag ska jobba i höst, så vill avvakta lite. Tror jag får reda på mer detaljer kring det nästa vecka. 
Vi vill åka så att vi är borta två veckor, men har inte riktigt hittat något bra alternativ. Vart vill man hänga i två veckor utan att bli uttråkad. Hittade ett relativt billigt hotell i Puerto Rico på Gran Canaria. Det kanske funkar någon vecka, men funkar det i två?
Tres Vidas vill jag inte tillbaka till och bo i två veckor. Det ligger för avsides och utan bra strand. Då kollade Micke kombinationsresor. Först en vecka på ett hotell, sen en vecka på ett annat. Det föll jag för. Då kan vi ta en vecka i Puerto Rico och en vecka på ex Tres Vidas. Barnen vill så gärna tillbaka dit. Det gick däremot inte att boka med måltider vilket jag vill göra i så fall. Ska ringa och höra med resebolaget om det går att fixa på något vis. Jag vet att det går att ordna på plats, men vi kollade priser när vi var där i december och det var billigare att boka hemifrån.
Passade på att gå ut och springa igår när jag kom hem. Jag hann lagom innan ljuset försvann helt. Hela fyra kilometer avverkades och tempot var perfekt just nu. Slutade på ett snitt på 6.04 / km vilket jag är nöjd med på den distansen. 
Ha en fin dag!
// Helena