Sista köldknäppen?

21 januari, 2016 Av Av helenasahlqvist

Får väl se om det kommer mer dunderkyla framöver. Idag ska vara sista dagen med riktig kyla. I alla fall för oss i Svealand. Jag tar med tacksamhet emot lite varmare temperaturer. Bävar dock lite för att det kan bli regn i början av nästa vecka. Vad händer med våra vintriga vägar då? Isgata tror jag. Vi får väl vänta och se.

Kanske hinner ta några rundor i längdspåren innan det. Har tränat på innecykeln den här veckan. Körde på ett lite snabbare pass i tisdags. Höll runt 23 km/h i 30 min på en varierande bana och orkade rätt bra. Låg på mellan 4,5 och 5 i pulszon. Det fanns mycket kvar att ge alltså.
Ska nog ta några minuter och cykla ikväll med. Är inte riktigt väglag för att vara ute och springa, annars hade det varit bra som omväxling.

Det visar sig.

// Helena