Vacker vinterdag

18 januari, 2016 Av Av helenasahlqvist

Det var verkligen fint väder igår. Vi trotsade kylan efter lunch och tog en promenad runt byn. Solen värmde faktiskt ganska skönt. Perfekt sparkväglag var det också. Hård packad snö. Det var ganska många som hade hittat ut i solen. Vi mötte några och såg några som var på väg åt samma håll som vi.
Åkte och grattade Stina och efter det tog jag en sväng på cykeln. Inne. 
Passade på att hitta lite inspiration på You Tube. Kollade in en film om Cykelvasan som Merida gjort. En himla fin film som är filmad en perfekt solig försommardag. Kollade sen in en sammanfattning från Vasaloppsveckan 2014 och började med 2015. 
En timma cyklade jag, i rätt lugnt tempo. Fick sån sabla rumpvärk efter mindre än halva tiden. Otränad rumpa antar jag. Antingen det, eller också är det sadeln som är felet. 
Även om det är härligt att susa fram i längdspåren så längtar jag lite efter att få komma ut på MTB´n. Bara snön försvinner från vägarna och solen är uppe när jag ska till jobbet, så blir det cykling varannan vecka.
// Helena