Måndag

21 december, 2015 Av Av helenasahlqvist

Vilken helg vi haft. Fyllde år i fredags så igår var mina föräldrar här. Hade besök i lördags av fram Lindberg. Var så kul att ses. Var så himla länge sedan. Lite sjukdomar har satt stopp för att ses och så var vi ju borta två helger. 

Har landat efter semestern. Jobbade massor förra veckan och var konstant trött. Mormor somnade in, efter 94 pigga och friska år, i fredags. Gick hem från jobbet direkt och fick en oplanerad dag hemma. Hann med att städa hela huset. 
Igår ficka jag med Emil på skogspromenad på förmiddagen. Jag gick och han sprang och studsade och hoppade. Var så himla skönt i skogen. Jag älskar skogen.

Hann även med knäckkok och så rensade jag ur två skåp som invaderats av oordning. Så skönt att få lite sånt gjort med.
I lördags köpte jag en ny telefon. Testade en iPhone 5S under semestern i somras. Nu har jag hunnit klura tillräckligt och vågade köpa en. Sjukt nöjd med bilderna. Har saknat att få ljusa fina bilder inomhus. 

När mamma och pappa åkt hem igår fick vi med Emil på ytterligare en promenad. Reflexväst och ficklampa på och så gick vi runt byn. Mötte bara en cyklist, så det var ju bra. En bil körde om oss uppe i byn också, men annars var det stilla på vägarna. Skönt att röra på sig lite. Måste komma igång med träningen igen.
// Helena