Poolhäng.

8 december, 2015 Av Av helenasahlqvist

Idag blev det bildlöst. Har inte tagit en enda bild med mobilen. Har inte lämnat hotellområdet.
Vaknade vid sju idag. Tog en kopp kaffe. Vi hade med oss ett paket hemmifrån. Så vi har i alla fall Svenskt kaffe på hotellet. Lina ville vara med på Fun Break. Det började kl 10:00, så då följde jag med och satte mig i en solstol för att läsa. Solen har tyvärr inte varit alltför närvarande idag. Har trots det inte frysit i kortärmat.
Idag tog vi lunch ur Snack baren. Orkade inte gå till buffén.
Gick inte från poolen förrän Lina började träna med Born to move gänget halv tre. Ikväll ska de uppträda med dans på underhållningsscenen. Barnen lär sig en dans i 45min och så får de uppträda på kvällen.
Det ska vi kolla på ikväll. Så ska Bamse vara på scenen också. Allra först blir det kvällsbuffé.
Imorgon ska vi försöka hyra en bil och se oss omkring på ön. Har tönkt oss upp på öns topp på förmiddagen och så mot Puerto Rico på eftermiddagen för att bada.

Trevlig tisdag!

// Helena