Lördagspyssel

20 september, 2015 Av Av helenasahlqvist

Idag är jag stel. Vet inte om det beror på att vi grejade med en robotgräsklipparinstallation igår, eller om det beror på cyklingen hem. En kombination kanske.
Installationen gick bra. Nu får vi hoppas att resultatet blir bra också. Det visar sig inom några veckor skulle jag tro. det tog hela dagen, men tiden bara sprang iväg. Vädret var på topp och likaså sällskapet. Tiden går fort när man har roligt. Robotar är ju så kul också. avslutade faktiskt dagen med att titta på Robotfilm. Big Hero 6 hade kommit på Viaplay, så efter middag kollade hela familjen på den. Mycket skratt blev det. Den var jätterolig.

Cyklade som sagt igår. Var ju inte träningsdag, men när tillfälle gavs, så var det ju bara att sätta fart. Blev nästan 17 km. Tog en omväg, mest för jag inte hade hundra koll på cykelbanorna runt stora rondellen. Så tog cykelbanan norr om centrum istället. Kanske resulterade i en extra kilometer, men vad gör väl det?
Så idag har jag träningsvärk på insidan lår. Så svårt att stretcha rätt muskler och inte glömma någon.

Ha en bra söndag!