Sovmorgon

29 augusti, 2015 Av Av helenasahlqvist

Idag fick det bli sovmorgon. Vaknade lite efter sju och gick upp för morgonkaffe. Måste verkligen ha kaffe på morgonen för att vakna till. 

Igår var jag på personalfest. All personal som har med förskola var inbjudna. Förskollärare, barnskötare, öppnaförskolans personal, dagbarnvårdarna, specialpedagoger, vi placeringsassistenter och chefer. Över hundra damer och typ fem herrar. Varmrätten var kanon, men efterrätten var rätt smaklös. Det var en äppelkompott som inte smakade äpplen alls. Hade varit gott med en uns kanel och så lite socker i den. Vi vid mitt bord konstaterade dock att är det ett gäng med nästan bara kvinnor så ska det serveras choklad till dessert. ? Vad annars liksom.
Underhållningen vad kanon. Värre drag än på Säfsens After Ski. De hade anlitat en trubadur som heter Daniel Roxne. Kan verkligen rekommendera att lyssna på honom om han uppträder i närheten nån gång. 
Idag är det Micke som ska iväg på skoj. Han ska ut med sitt gamla kompisgäng och äta. Innan det ska vi hinna med en tur till stan för att handla kläder, en tur till skogen för att plocka lingon och jag ska ut och träna.
Ha en fin lördag!
// Helena