Mitt majsfält

15 juli, 2015 Av Av helenasahlqvist
Fält kanske är att ta i, men i alla fall. Hade tänkt mig några blogginlägg från Norgeresan, men har inte fört över alla bilder till datorn än. Får bli en annan dag.
Börjar få träningsvärk efter en löprunda igår. Kände att det var dags att ta tag i det där med motion. Det är ju så många vinster i att träna. Så många hälsovinster med att träna. Vill man leva ett långt och händelserikt liv är det dags att förbereda det nu. 
Första passet blev ett testpass. Visste vart jag skulle springa, men inte hur långt det var. Blev lite mer än tre kilometer. Tiden blev det den blev. Inte viktigt alls, utan att orken fanns där var viktigare. Jag orkade springa hela vägen. Nog för att jag valde en sträcka nästan helt utan backar, men det var tanken. Jag ville ha en lätt bana.

Nu kan jag fortsätta med den tills den blir mindre jobbig. Jag var helt slut när jag kom hem.

Imorgon kör jag samma igen hade jag tänkt.
Hur går det med mina odlingar då? Ja, sådär. Det som växer det växer och det som inte växer är massor. Det som växer bäst är nog majsen. Det börjar bildas kolvar utmed stjälkarna och i toppen börjar blommorna komma. 
Trevlig onsdagkväll!