Onsdagskväll i trädgården

23 april, 2015 Av Av helenasahlqvist
Det var spenaten som tittat upp häromdagen. Nu ser man en tydlig rad i drivbänken. Ska bli gott med färska blad i salladen om någon eller ett par veckor. Skulle vara kul om sallaten som sitter två rader bort också ville titta upp. 
Spenat
En Rödbeta
Vinbärsbusken har blivit grönare på ett par veckor.
Det har även Hallonen
Så här ser det ut i lådan med jordgubbar. Till höger är plantor från sorten Honeoye och till vänster Hallonjordgubbe. 

Jag har fixat med att snygga till uteplatsen i snart ett år. Det blev jättebra och imorgon ska jag försöka visa före och efterbilder på den. Vet att jag har bilder sedan vi sålde Skifferplattor som legat på hög. Måste bara leta reda på dem. Blev en grym skillnad, med ganska lite förändring och det är alltid kul.

Tills dess: Ha en bra torsdag!
// Helena