Finare lunch

9 april, 2015 Av Av helenasahlqvist
Jag tänkte att jag skulle försöka bli bättre på det här med att blogga regelbundet. Jag själv tycker att det är så mycket roligare att läsa bloggar som är uppdaterade varje dag. Somliga jag läser uppdateras upp till tre gånger per dag. Det är ju dock sådana som är skrivna av personer som har bloggen som huvudsaklig sysselsättning.  Jag gör ett försök i alla fall.
Nedan följer lite bilder från en lunch jag var på i tisdags. Vi på jobbet firade vår kollega som fyllde jämt i mars. Vi tog med henne på Affärslunch på Bofors hotell. Riktigt lyxigt om jag får säga det så. Bordet var fint dukat och det låg linneservett på ett litet eget fat.
Varmrätten glömde jag fota, men förrätten som var en varmrökt lax och efterrätten som var Pecannötpaj fick jag med. Jag hoppade dock över glassen som var till pajen eftersom den var spetsad med Whiskey.
Nu ska jag värma mina lunchpannkakor. Festligare än så blir det inte idag.
// Helena