Man ska ju följa sina drömmar…

2 april, 2015 Av Av helenasahlqvist

…men just nu kan jag inte komma på nån. För en gång skull kan jag inte visualisera vad jag gör om fem eller tio år. Jag brukar alltid ha någon dröm att sträva efter, men nu är det helt tomt. Det enda jag vet är att jag lever inte drömmen nu, men jag skulle vilja göra det.
Jag vill på något vis utvecklas i det jag gör. Just nu känner jag inte så. Jag trampar vatten, kommer ingenstans, har inget mål.
Som om man ramlar ur en båt. Vet inte vilken strand som är närmst, vet inte vilken som är bäst, så under tiden jag funderar på det får jag trampa vatten…
Skulle allt vara annorlunda med en examen i min hand? Nej, jag tror faktiskt inte det. För jag saknar erfarenhet. Jag har arbetat med bokföring i nästan tio år, vilket jag trodde var ganska mycket, jag hade fel. Vill jag arbeta med redovisning? Jag vet ärligt talat inte. Jag skulle kunna tänka mig att arbeta med skatterätt. Det verkar rätt så intressant, men säkert ganska jobbigt.

Ja, ja. Får ta och fundera på det där…

// Helena