Lördag 14:e februari 2015

14 februari, 2015 Av Av helenasahlqvist

Skönt med helg. Inte för att veckan varit speciellt jobbig. Var på intervju, som jag får återkomma till när jag får reda på hur det gått. Var så himla förkyld i onsdags att hjärnan var som kola när jag var där. Vill bara ha jobbet med allt det innebär, men vet ju inte hur jag står mig bland motståndet. Inom två veckor trodde de att det skulle vara tillsatt och klart. Är ju så olidligt jobbigt att vänta bara.
Stannade hemma i torsdags och igår för att jag är så himla förkyld. Inte bättre idag tyvärr. Barnen är också snoriga, är väl sånt som går just nu. I Emils klass är det vattkoppor som går med. Även om det inte är kul att ha dem så skulle det vara bra för barnen om de får det. Har hört att det inte är bra att få dem när man är vuxen.

Snart dags för frukost, sen blir det dusch och så drar vi till Mullhyttan. Micke är på Svenska rallyt, så vi passar på att pyssla med lite annat.

// Helena.