Tre veckor kvar!

28 december, 2014 Av Av helenasahlqvist

Sen drar vi mot IdreFjäll. Ska bli så himla kul.
Lina är och leker hos en kompis idag, Emil leker för fullt med bilar och Micke slipar spackel. Är dags att snygga till köket. Får börja så smått. Jag passar på att städa i det glömda rummet, föd datarummet. Köpte massa plastlådor för några veckor sedan på Biltema som jag skulle ha i barnens garderober. De har jag snott nu och börjat organisera ner saker i. Jag hittade en lagom storlek som får bra plats i garderoberna och även ovanpå dem i datarummet. Dessutom rymmer de mycket. Har även ställt in ett litet barnbord i rummet som jag ska ha plantor på i februari. I datarummet kan jag reglera temperaturen så det inte blir för varm för de små. Dessutom är det två stora fönster där som släpper in massor av dagsljus.

Snart väntar godlunch bestående av skinkstek, kokt potatis och broccoli. Är så bra att ha frysen full av stekar. Jag älskar stek! Att grisen fått åka max sju mil är ett stort plus också. Älskar närproducerat! Mer sånt måste det bli framöver. Ska ta och nyttja vår egen jord lite bättre till sommaren med. Dock har jag lite krav gällande mina odlingar: De ska vara lättskötta, de ska klara att vi är borta två till tre veckor på sommaren och de får inte ta för mycket tid.