Höst

13 september, 2014 Av Av helenasahlqvist

Var tvungen att gå ut i förrgår och ta kort på dimman som börjat lägga sig. Det såg så härligt ut på något vis.

Idag bär det av mot Säfsen. Micke lånade bil i torsdags och drog dit vår husvagn. Idag ska vi ställa den rätt på platsen och fixa lite annat. Den behöver städas invändigt bland annat. 

Skrållan har inte synts till. Vi har nog förlorat henne. Så nu kommer det troligtvis komma två nya små krabater till familjen. Lina kan inte leva utan en katt, så vi får adoptera en. Så då tänkte jag att vi lika gärna kan adoptera två. Så har barnen ”en var”. De kommer ju inte bli deras helt, för jag tror ju inte de kommer ta med dem när de flyttar hemifrån, men ändå. Verkar finnas massor av små kissar som behöver ett hem, men då vi och även barnen har lite krav så blev det inte helt lätt. De ska vara långhåriga, en pojke till Emil och en flicka till Lina. Emil vill ha en svart, men det kravet får han nog stå tillbaka på. 

Nähä, dags att börja packa. Är ju skönt att komma till Säfsen i tid…

 

// Helena